Εστιατόριο & Μπαρ

"ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ"

Καθώς ο ελληνικός πολιτισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το φαγητό, το οποίο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή κάθε Κρητικού, δεν είναι περίεργο που η κρητική κουζίνα έφτασε στην τελειότητα και έγινε τόσο δημοφιλής για την απίστευτη γεύση της και την ευεργετική της επίδραση στην υγεία μας.

Το εστιατόριο & μπαρ σας περιμένει για αξέχαστες σπιτικές γεύσεις από την ‘’Σούλα και τον γιο της Γιάννη’’ με Κρητική μεσογειακή κουζίνα και διεθνή πιάτα.

Για το ξεκίνημα της μέρας σας προτείνουμε κρητικό πρωινό, μέλι με καρύδια και φρούτα, φρέσκους χυμούς, σταφιδόψωμο, τσάι με κρητικά βότανα, σπιτικό κέικ και πολλά άλλα.

Απολαύστε το μοναδικό περιβάλλον με έναν καφέ, ένα γεύμα με σπιτικούς μεζέδες, οφτό(αρνάκι)ή γουρουνόπουλο με πατάτες στον ξυλόφουρνο, ένα ποτήρι κρασί παραγωγής μας ή ένα κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα, δίπλα στην πισίνα και πανοραμική θέα που συνδυάζει βουνό και θάλασσα.

Για σαλάτες και μαγείρεμα χρησιμοποιούμε βουνίσια ρίγανη και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής μας.

Tο εστιατόριο Βar.B.Qείναι το ιδανικό μέρος για την διοργάνωση της βάπτισης, γενεθλίων και επαγγελματικής σας εκδήλωσης σε μοναδικό χώρο που περιβάλλεται από πράσινο, δίπλα στην πισίνα και μαγευτική θέα στους κόλπους της Αγία Πελαγίας.

Σας περιμένουμε.