Θεματικές Σουίτες

Η απλότητα συναντά τη μοναδικότητα

Το ολοκαίνουργιο τμήμα του συγκροτήματος Spiros-Soula άνοιξε το καλοκαίρι του 2022 και σας προσκαλεί να ζήσετε μια αξέχαστη διαμονή με αυθεντικό κρητικό πνεύμα και με την υψηλότερη άνεση. Οι κομψές θεματικές σουίτες SS σε γήινους τόνους βυθίζονται επιδέξια στην περιτριγυρισμένη φύση και παραμένουν σε πλήρη αρμονία με την τοπική αρχιτεκτονική. 

Το θέρετρο φιλοξενεί δέκα άνετες, όμορφα σχεδιασμένες και διακοσμημένες σουίτες που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες όλων των επισκεπτών που αναζητούν μοναδικές διακοπές ή απομακρυσμένο σημείο εργασίας. Η συναρπαστική, πανοραμική θέα στον κόλπο της Αγίας Πελαγίας είναι προσβάσιμη από τον κοινόχρηστο χώρο της πισίνας με υδρομασάζ, που προσφέρεται για αποκλειστική χρήση στους επισκεπτών του SS Thematic Suites.

Κάθε σουίτα έχει πρόσβαση σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στα κρυστάλλινα νερά του Κρητικού Πελάγους, τις πισίνες και την ανέγγιχτη τοπική χλωρίδα. Όλες οι σουίτες προσφέρουν τις πιο σύγχρονες ανέσεις και εγκαταστάσεις που αυξάνουν την ικανοποίηση των επισκεπτών από τη διαμονή στο υψηλότερο επίπεδο.

Κάθε σουίτα, ωστόσο, διακρίνεται όχι μόνο από το κρητικό όνομα αλλά και από προσεκτικά επιλεγμένα διακοσμητικά και χρώματα που σχετίζονται με αυτό. Αυτό είναι το μυστικό του SS Thematic Suites που είναι ένα από τα καταλύματα που πρέπει να επισκεφτούν οι επισκέπτες άνω των 14 ετών.