Τοποθεσία

Τα διαμερίσματα ξενοδοχείο‘’Spiros-Soula’’ βρίσκονται στην περιοχή ‘Λυγαριά’ Ιδανικό μέρος για χαλάρωση και ηρεμία μακριά από την πόλη και τον συνωστισμό και τόσο κοντά μόλις 18χλμ. από την πόλη, λιμάνι Ηρακλείου και 20χλμ. από το αεροδρόμιο ‘Νίκος Καζαντζάκης’ στο Ηράκλειο.

Στο κέντρο της Κρήτης, η Λυγαριά σας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσετε αξέχαστες ημερήσιες εκδρομές σε όλο το νησί και να ανακαλύψετε τις καλύτερες παραλίες, φαράγγια και Μοναστήρια της Κρήτης.

Στα 900 μέτρα μπορείτε να βρείτε καλά οργανωμένες παραλίες της Λυγαριάς και Μαδέ με άμμο και βότσαλο, ομπρέλες-ξαπλώστρες και ναυαγοσώστη, στην οποία έχει απονεμηθεί η Γαλάζια σημαία για την ποιότητα και τα καθαρά νερά της. Επίσης υπάρχουν ταβερνάκια, σούπερ μάρκετς,cafe-bar και καταδυτικό κέντρο με θαλάσσια σπορ. Το πιο κατάλληλο μέρος για ψαροντούφεκο και εξερεύνηση βυθού ανάμεσα στα γραφικά νησάκια του Μαδέ θα σας μείνει αξέχαστο. Στάση λεωφορείου υπάρχει στα 100 μέτρα απο τα διαμερίσματα και τόσο κοντά μόλις 18χμ από το κέντρο της πόλη.

Μη ξεχνάτε ότι είμαστε πάντα εδώ για σας για να σας προτείνουμε μέρη στο χάρτη.